PENILAIAN KENDIRI EKSA PERINGKAT UPM | KOLEJ SULTAN ALAEDDIN SULEIMAN SHAH
» BERITA » PENILAIAN KENDIRI EKSA PERINGKAT UPM

PENILAIAN KENDIRI EKSA PERINGKAT UPM

9 September 2022 Kolej Sultan Alaeddin Suleiman Shah selesai menjalani penilaian kendiri persekitaran kondusif pencetus transfomasi kerja berkualiti (EKSA).

TAHNIAH! kepada semua warga KOSASS kerana telah mendapat keputusan CEMERLANG dengan memperolehi markah 97% di dalam AUDIT DALAM EKSA bagi tahun 2022. Terima kasih diucapkan kepada Auditor EKSA iaitu Encik Muhammad Azfar Ismail dari Pejabat Naib Canselor dan Encik Syafiq Hariz Mohd Hanafiah dari Fakulti Sains yang membantu melancarkan proses audit.

TAHNIAH sekali lagi diucapkan kepada semua di atas kesungguhan dan kerja keras tuan/puan bagi melaksanakan EKSA. Semoga amalan EKSA menjadi budaya yang berterusan dan ditambahbaik di masa akan datang.

Tarikh Input: 21/09/2022 | Kemaskini: 29/11/2022 | zulkif

SXETXAG~