HKIP 2022 | KOLEJ SULTAN ALAEDDIN SULEIMAN SHAH
» ARTIKEL » HKIP 2022

HKIP 2022

Kolej Sultan Alaeddin Suleiman Shah (KOSASS) meraih tempat ke tiga Kategori D bagi Anugerah Kualiti Persekitaran Tempat Kerja dalam Majlis Sambutan Hari Kualiti dan Inovasi Perkhidmatan (HKIP) 2022 yang berlangsung di Dewan Besar, Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PKKSSAAS),Universiti Putra Malaysia baru-baru ini.

Pengetua Kolej Sultan Alaeddin Suleiman Shah, (KOSASS) UPM, Prof. Madya Dr. Mohd Mursyid bin Arshad, mengucapkan terima kasih kepada semua staf (KOSASS) yang telah bertukus lumus memberi buah fikiran dan tenaga dalam merealisasikan tempat kerja yang selesa berimejkan korporat bagi memberikan keselesaan kepada staf dan pelangan kami.

Majlis Sambutan Hari Kualiti dan Inovasi Perkhidmatan (HKIP) adalah acara tahunan anjuran Pejabat Pendaftar, UPM bertujuan meraikan inovasi, kreativiti hasil daripada staf UPM.

Tarikh Input: 30/03/2023 | Kemaskini: 30/03/2023 | zulkif

SXEUKAp~